D. Visser & Zonen BV Holland

Grenzeloze mogelijkheden in export van bloemen en planten 

DVZ is gevestigd op Bloemenveiling-Zuid (FloraHolland), het bedrijventerrein naast de bloemenveiling in Aalsmeer. Hiermee hebben we een uitstekende verbinding via de ‘Aalsmeer Shuttle’. Deze elektrohangbaan levert de bloemen en planten direct bij ons af in de klimaatbeheerste werkruimte. Daar verpakken onze eigen medewerkers de producten voor verder transport.

Wereldwijde afzetgebieden
De professioneel verpakte producten leveren we vervolgens uit aan groothandels en retailers over de hele wereld. Met name Duitsland, Groot-Brittannië en Noord-Amerika zijn voor ons grote afzetgebieden. Ook exporteren we steeds meer exclusieve snijbloemen naar Oost-Europa en Azië. Wij zorgen altijd voor de beste kwaliteit, onafhankelijk van de voorkeur van het land of de streek voor bepaalde bloemen. 

Geen grenzen
DVZ kent geen grenzen. We hebben een aantal vaste afzetgebieden, maar kunnen overal leveren waar transport mogelijk is. Ook in het soort producten zien wij geen beperkingen. De klant krijgt de gewenste snijbloemen en potplanten van de hoogste kwaliteit, inclusief onze uitstekende service.

Wekelijkse vaste lijnen naar Duitsland en Groot-Brittannië
Een gedeelte van het transport geven we uit handen. In een aantal gebieden in Duitsland en Groot-Brittannië rijden onze eigen vrachtwagens vaste routes/lijnen. Wekelijks kopen onze inkopers op dinsdag losse bloemen en bestellingen in op de veiling. De verkopers bepalen gedeeltelijk zelf wat ze meenemen in de vrachtwagen. Zij verkopen de bloemen op woensdag en donderdag aan de winkeliers op deze route.

Onze eigen vrachtwagens rijden in:  

Uw vraag snel beantwoord? Bel ons verkoopteam op +31 (0) 297 387 313.
Bestel direct in onze webshop

In onze webwinkel koopt en bestelt u 24 uur per dag en 7 dagen per week snijbloemen en potplanten van hoogwaardige kwaliteit. Vraag een inlogcode bij ons verkoopteam.