D. Visser & Zonen BV Holland

Betrokken familiebedrijf met een passie voor bloemen

Bloemenexporteur D. Visser en Zonen (DVZ) staat sinds jaar en dag voor handel in kwaliteitsproducten en een persoonlijke klantbenadering. Ons familiebedrijf handelt vanuit een modern pand in Aalsmeer, met een eigen klimaatgecontroleerde werkruimte van 2500 m2. Van daaruit verpakken en exporteren onze ruim 20 medewerkers dagelijks bloemen en planten naar meer dan 15 landen over de hele wereld.

Bijna 150 jaar ervaring in export
Onze geschiedenis gaat terug tot 1875. Het bedrijf handelde van oorsprong in groenten. Jaren geleden hebben we ons toegespitst op de export van exclusieve snijbloemen en potplanten. In 2000 vierden we ons 125-jarig jubileum. Klanten van DVZ kunnen dus rekenen op bijna 150 jaar ervaring in de dynamische exportwereld. Korte lijnen, een snelle levertijd en productkwaliteit hebben daarbij altijd onze prioriteit.

Persoonlijke klantbenadering
Door de grote variëteit aan klanten hebben we ervaring met vele soorten exclusieve snijbloemen en planten. De wensen van de klant staan hierbij altijd centraal, want iedere landstreek kent zijn eigen voorkeuren voor bloemen en planten. Door goed naar klanten te luisteren, kunnen we maatwerk leveren: de beste kwaliteit producten tegen een concurrerende prijs. Uiteraard voorzien van het hoogst haalbare serviceniveau door onze medewerkers. 

4flowers: samen investeren in de toekomst
DVZ is een toekomstgerichte onderneming. In 2001 bouwden we onder de paraplu van 4Flowers in Aalsmeer een nieuw pand met een oppervlakte van 13000 m2. Deelname aan dit samenwerkingsverband biedt volop efficiencyvoordelen. Met name door de gemeenschappelijke investering op het gebied van klimaatbeheersing op de werkvloer, hebben producten een forse kwaliteitsimpuls gekregen en is onze dienstverlening verder verfijnd. 

Proactief en professioneel
Expansie loopt als een rode draad door de geschiedenis van DVZ. Nog altijd staat het realiseren van groei in onze strategie centraal. Dat doen we door ons te onderscheiden met:

Met onze proactieve en professionele werkwijze (link naar Onze werkwijze) breiden we huidige markten uit en verkennen we nieuwe markten. 

Ons verkoopteam staat altijd klaar voor advies, informatie of een bestelling. 
Bel +31 (0) 297 387 313.

Bestel direct in onze webshop
In onze webwinkel koopt en bestelt u 24 uur per dag en 7 dagen per week snijbloemen en potplanten van de hoogste kwaliteit. Vraag een inlogcode bij ons verkoopteam.